NEA

Πόσα χιλιόμετρα είναι το οδικό δίκτυο που υλοποίησε η Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια;

Εντυπωσιακά είναι τα μεγέθη σε ό,τι αφορά το κατασκευαστικό  δίκτυο οδικών αρτηριών της Ελλάδας, όπως αυτό υλοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Όπως ανάφερε ο υπουργός μεταφορών και υποδομών τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδας έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο οδικών αρτηριών συνολικού μήκους 2.500.000 χιλιομέτρων με σταθμούς διοδίων, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 300 χιλιόμετρα σηράγγων και γεφυρών. 

Μάλιστα, εδώ και τρία χρόνια εφαρμόζεται πλήρως στη χώρα μας το σύστημα διαλειτουργικότητας των ηλεκτρονικών διοδίων, καθώς οι οδηγοί ταξιδεύουν σε όλους τους αυτοκινητόδρομους με έναν πομποδέκτη.

Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της αποτελεσματικής συνεργασίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τη «HELASSTRON» (Ένωση των Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων: Ελληνικές Υποδομές και Οδοί με Διόδια).

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!