NEA

Σε τιμές… Lada θέλουν να ενοικιάζουν ηλεκτρικά οι τουρίστες

Σε τιμές χαμηλότερες ακόμη και από εκείνες αρκετών συμβατικών αυτοκινήτων θέλουν να ενοικιάζουν τα ηλεκτρικά οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Μπορεί οι τουρίστες να λένε πως προτιμούν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρικό όχημα, όμως δεν προτίθενται να πληρώσουν παραπάνω για αυτό… όπως τόνισε ο Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος AVIS Greece, από το βήμα του συνεδρίου για τον τουρισμό που διοργάνωσε το travel.gr.

Στο μεταξύ πάνω από 7 στους 10 ταξιδιώτες είναι έτοιμοι να κάνουν κάτι τώρα για να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή, ενώ 8 στους 10 λένε πως θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω. Όμως μόνο το 40% συμφωνεί να πληρώσει κάτι παραπάνω για αυτό.

«Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που δεν ευνοεί την ηλεκτροκίνηση. Παρόλα αυτά η AVIS συνεχίζει τις επενδύσεις της στην ηλεκτροκίνηση και αυξάνει το δίκτυο και τον στόλο της σε αυτό τον τομέα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος AVIS Greece

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!