ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το Βατικανό κινείται ηλεκτρικά

Η Volkswagen συνεργάζεται με το κράτος του Βατικανού για τη μετάβασή του σε βιώσιμα ηλεκτρικά οχήματα.

Στις αρχές του 2024, η εταιρεία θα παραδώσει λιγότερα από 40 πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα της σειράς ID., περιλαμβάνοντας τα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID.5. Αυτά τα οχήματα αποτελούν μέρος της στρατηγικής για την απαλλαγή του στόλου του Βατικανού από εκπομπές CO2 έως το 2030.

Η πρωτοβουλία «Ecological Conversion 2030» αποσκοπεί στη μείωση του αποτυπώματος CO2 του κρατικού στόλου οχημάτων.

Η Volkswagen θα προμηθεύσει το Βατικανό με ένα στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέσω της Volkswagen Financial Services από τις αρχές του 2024.

Σταδιακά, άλλα ηλεκτρικά οχήματα από διάφορες μάρκες του ομίλου Volkswagen θα προστεθούν στο στόλο, με στόχο την πλήρη αντικατάσταση όλων των οχημάτων έως το 2030.

Η εταιρεία παρέδωσε τα δύο πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δύο ID.3 Pro Performance, στο Βατικανό. Η εν λόγω συνεργασία υπογραμμίζει τη σημασία της ηλεκτροκίνησης στους στόλους οχημάτων και την ανταγωνιστικότητα των ηλεκτρικών μοντέλων της Volkswagen.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!