ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι παίκτριες της FC Barcelona οδηγούν CUPRA

Στις εγκαταστάσεις Ciutat Esportiva Joan Gamper της FC Barcelona, η CUPRA παρουσίασε τα πιο πρόσφατα μοντέλα της στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας.

Κάθε παίκτρια επέλεξε μεταξύ του ηλεκτρικού CUPRA Born και του ειδικού μοντέλου Formentor VZ5 BAT Limited Edition.

Η Aitana Bonmatí, η Alexia Putellas (CUPRA ambassador), καθώς και άλλες παίκτριες, επέλεξαν το ειδικό μοντέλο CUPRA Formentor VZ5 BAT, το οποίο διαθέτει 5-κύλινδρο κινητήρα με 390 ίππων.

Ανάμεσα στις παίκτριες που επέλεξαν το CUPRA Born ήταν η María León, η Irene Paredes, η Marta Torrejón, και η Ona Batlle.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της στήριξης της CUPRA προς τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της FC Barcelona και υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στην έμπνευση και στην αλλαγή προς έναν καλύτερο κόσμο.

Επιπλέον, η επιλογή ονομάτων μοντέλων, όπως το Born που πήρε το όνομά του από εμβληματικές περιοχές της Βαρκελώνης, αντικατοπτρίζει τη σύνδεση της μάρκας με την πόλη.

Η παρουσίαση των αυτοκινήτων έγινε πριν από το γυναικείο “Clásico” της FC Barcelona που έλαβε χώρα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!