NEA

Το Ford Ranger Raptor ξεσάλωσε στην Καστοριά

Περισσότερα από 50 αυτοκίνητα Ford Ranger Raptor, συνοδευόμενα από τους περήφανους ιδιοκτήτες τους και τα μέλη του Raptor Club Greece, συγκεντρώθηκαν για το φετινό 4ο Raptor Trophy σε μια αξέχαστη εκδρομή με κεντρικό προορισμό την όμορφη πόλη της Καστοριάς.

Το Ford Ranger Raptor διακρίνεται ως ένα μοναδικό pick-up, όχι μόνο λόγω των εξαιρετικών επιδόσεών του σε κάθε είδους οδική επιφάνεια, αλλά και λόγω της ικανότητάς του να συνδυάζει άριστα την εργασία και τη διασκέδαση.

Είναι ιδανικό για τις καθημερινές μεταφορικές ανάγκες ενός επαγγελματία οδηγού, αλλά επίσης προσφέρει την τέλεια επιλογή για εξορμήσεις στη φύση και μακρινά ταξίδια με φίλους ή την οικογένεια.

Με εξαιρετικές off-road επιδόσεις και έντονο σπορ χαρακτήρα, το Ford Ranger Raptor, υπογεγραμμένο από τη Ford Performance, προσφέρει εξελιγμένη τεχνολογία για εργασία και απόλαυση της οδήγησης εκεί όπου το έδαφος γίνεται πρόκληση, υπερβαίνοντας τα όρια του ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Η συνδυασμένη δύναμη αξιοπιστίας, ο εξοπλισμός άνεσης και οι αγωνιστικές επιδόσεις έχουν καταστήσει το Ford Ranger Raptor ένα από τα πιο δημοφιλή pick-up στην ελληνική αγορά. Η κορυφαία χρηστικότητα στην επαγγελματική χρήση συναντάται με τις απίθανες δυνατότητες κίνησης, προσφέροντας ατελείωτες επιλογές για τους οδηγούς που αναζητούν ελευθερία και περιπέτεια.

Τα μέλη του Raptor Club Greece εξερεύνησαν ακόμα μια φορά αυτήν την περιπετειώδη και συναρπαστική πλευρά του Ford Ranger Raptor, διοργανώνοντας με επιτυχία μια μοναδική εκδρομή στη Β. Ελλάδα από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου.

Στο επίκεντρο της εκδρομής βρισκόταν η Καστοριά, όπου περισσότερα από 50 Ranger Raptor πραγματοποίησαν εντυπωσιακές διαδρομές εκτός δρόμου, δοκιμάζοντας τα όριά τους και ενθουσιάζοντας τους συμμετέχοντες.

Στα πλαίσια του 4ου Raptor Trophy, το Ford Ranger Raptor απέδειξε για ακόμα μια φορά την ακαταμάχητη ικανότητά του, συνδυάζοντας την ατελείωτη ενέργεια στην εργασία με την απόλαυση της οδήγησης, κατακτώντας τόσο το έδαφος όσο και τις καρδιές των φανατικών του οδηγών.

Το νέο Ford Ranger Raptor κινείται με τη δύναμη δύο προηγμένων κινητήρων. Ο twin-turbo βενζινοκινητήρας 3.0L EcoBoost προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ 292PS και ροπή 491 Nm, ενώ ο κινητήρας ντίζελ 2.0L EcoBlue αποδίδει 210PS, προσφέροντας μια επιπλέον επιλογή για τους λάτρεις του Ranger Raptor.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!