NEA

Η Toyota ανανεώνει το υβριδικό της λογότυπα

Η Toyota αποχαιρετά ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα της, το χαρακτηριστικό μπλε που συνόδευε τα υβριδικά της μοντέλα για 14 χρόνια. Στη θέση του, εισάγεται μια νέα απλή, μπλε κουκκίδα.

Η αλλαγή αφορά τα υβριδικά, τα PHEV, τα οχήματα υδρογόνου και τα ηλεκτρικά οχήματα της Toyota. Η μπλε κουκκίδα, που εμφανίζεται πρώτα στο νέο Camry, αντικαθιστά το γνωστό hybrid λογότυπο της Toyota, συνοδευόμενη από τα γράμματα «HEV» για ηλεκτροϋβριδικά μοντέλα.

Το νέο σήμα θα τοποθετείται αρχικά στα μοντέλα Camry, Crown και Prius, ενώ στη συνέχεια θα επεκταθεί σε άλλα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα της γκάμας της Toyota, όπως τα RAV4, Yaris και Corolla. Πρόσφατα, το είδαμε και το ανανεωμένο Yaris Cross 130.

Η αλλαγή αυτή εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Beyond Zero» της Toyota, επικεντρωμένη στην προώθηση περιβαλλοντικών στόχων μέσω νέων συστημάτων κίνησης, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών και οχημάτων υδρογόνου.

Επίσης, η μπλε κουκκίδα, ως σύμβολο αυτής της δέσμευσης, θα είναι παρούσα σε επερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα, όπως το αναμενόμενο bZ3X.

Με αυτήν την εξέλιξη, η Toyota στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα για την εξέλιξη της τεχνολογίας και τη δέσμευσή της προς πιο βιώσιμες μορφές κίνησης ετοιμάζοντας μια νέας γενιάς ηλεκτρικά με αποδοτικές μπαταρίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!