NEA

Αυτό είναι το φτηνότερο Toyota Hilux που υπάρχει

Το Toyota Hilux Champ είναι μια προσιτή επιλογή στην αγορά της Ταϊλάνδης, με τιμή που ξεκινά λίγο κάτω από τα 12 χιλιάρικα.

Το χρηστικό pickup είναι διαθέσιμο σε διάφορα στυλ αμαξώματος και μπορεί να προσαρμοστεί για χρήση ως τροχόσπιτο, φορτηγό τροφίμων, ιατρικό φορτηγάκι ή τροχόσπιτο με σκηνή στην οροφή.

Το Hilux Champ προσφέρεται σε οκτώ διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού, με επιλογές για κοντό και μακρύ μεταξόνιο. Οι κινητήρες περιλαμβάνουν βενζίνη 2,0 και 2,7 λίτρων, καθώς και ένα ντίζελ 2,4 λίτρων, με επιλογές για χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι απλό, και η μονοκάμπινη έκδοση προσφέρει βασικές εγκαταστάσεις χωρίς οθόνη πολυμέσων ή κλιματισμό στη βασική έκδοση.

Η δυνατότητα προσαρμογής του Hilux Champ σε διάφορες χρήσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος, το καθιστούν μια ενδιαφέρουσα επιλογή στην αγορά της Ταϊλάνδης, αν και παραμένει αποκλειστικά στις αναδυόμενες αγορές και δεν προορίζεται για την Ευρώπη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!