NEA

Συλλεκτικά βραχιόλια από λάστιχο του Michael Schumacher

Μέσα στον παλαβομάρα και την παραφωνία της καθημερινότητας, ξεχωρίζουν τα αντικείμενα που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία, έναν ήρωα, έναν θρίαμβο.

Και τώρα, μια μοναδική συλλογή βραχιολιών έρχεται να ξεχωρίσει, φέρνοντας το πάθος της Formula 1 στον καρπό σας.

Τα συλλεκτικά βραχιόλια MZ96, κατασκευασμένα υλικό από τα λάστιχα που χρησιμοποίησε ο Michael Schumacher στον θριαμβευτικό αγώνα του στη F1 το 1996, είναι ένα κομμάτι από το επίτευγμα και το πνεύμα του αληθινού πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα, κάθε βραχιόλι αποτελείται από ένα από τα πίσω ελαστικά με τα οποία έτρεξε και νίκησε ο Michael Schumacher το 1996 στο ιταλικό GP F1, ένα ελαστικό που σημάδεψε το τέλος μιας επταετούς ανομβρίας για τη Ferrari.

Το μοναδικό σχέδιο αναδεικνύει το πλεκτό νάιλον των ελαστικών Goodyear Eagle F1 και τοποθετείται με ένα κούμπωμα από πλατίνα, διακοσμημένο με χαρακτικά που απεικονίζουν τον δράκο από το κράνος του Schumacher, καθώς και το μονόγραμμα του πιλότου με τον μοναδικό σειριακό αριθμό.

Αυτή η μοναδική συλλογή προέκυψε από τη συνεργασία του Keep Fighting Foundation της οικογένειας Schumacher και της Mongrip, μιας εξαιρετικής μάρκας κοσμημάτων με βάση το Μονακό.

Το πρώτο από αυτά τα μοναδικά βραχιόλια, που είχε και διαμαντάκια, πωλήθηκε σε δημοπρασία με εντυπωσιακή τιμή, έναντι 30.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα θα είναι διαθέσιμα χωρίς διαμάντια, στις 7 Δεκεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας της Mongrip, καθένα στην τιμή των περίπου 8.000 ευρώ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!