NEA

Ραντάρ της τροχαίας έπιασε οδηγό να πηγαίνει με 251 χλμ./ώρα [video]

Με κινούμενα ραντάρ τσιμπάει η τροχαία τους ραλίστες των δρόμων της πρωτεύουσας…που αποτελούν κινούμενες βόμβες για την οδική ασφάλεια. 

Μάλιστα οδηγός που πήγαινε 251 χλμ./ώρα συνελήφθη από την τροχαία. Δείτε τι μήνυμα έστειλε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Η οδική ασφάλεια είναι δείκτης σεβασμού στη ζωή και η τήρηση του ΚΟΚ μέτρο του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας. Η ελληνική αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους, με σκοπό την προστασία οδηγών και πεζών. Σε πρόσφατους ελέγχους εντοπίστηκε οδηγός να κινείται με ταχύτητα 250 χλμ/ώρα«.

»Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Οι προβλεπόμενες κυρώσεις επιβλήθηκαν  και στους υπόλοιπους παραβάτες. Η ρητή εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. είναι αυτή της μηδενικής ανοχής στην παραβίαση του ΚΟΚ και σε κάθε μορφή παραβατικότητας. Οι έλεγχοι αυξάνονται συνεχώς και ομοίως και οι βεβαιωμένες παραβάσεις».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!