NEAPINED

Το νέο Nissan Juke θα είναι ηλεκτρικό

Θα κυκλοφορήσει σε περίπου μία τριετία από σήμερα και θα έχει μια ρηξικέλευθη σχεδίαση με στόχο το νεανικό αγοραστικό κοινό.

Για αυτό το λόγο το επόμενο Juke θα υιοθετεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το ιδιαίτερο τολμηρό πρωτότυπο Hyper Punk. Το Hyper Punk δεν είναι απλώς ένα φουτουριστικό σχέδιο, αλλά προσπαθεί επίσης να δώσει έμφαση στον πρακτικό χαρακτήρα ως μία οικονομική λύση με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πώλησης.

Θα κυκλοφορήσει όχι πριν το 2026 και θα έχει τοποθετεί ανάμεσα στα οικονομικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με τιμές ανάλογες με ων συμβατικών βενζινοκίνητων αυτοκινήτων.

Το ηλεκτρικό Juke θα έχει νέας τεχνολογίας μπαταρίες ώστε η τιμή του να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και η βασική του τιμή να μην ξεφεύγει πάνω από τις 25.000 ευρώ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα νέα Juke και Qashqai, που θα κατασκευαστούν στην Βρετανία, μαζί με τον διάδοχο του Nissan Leaf, αποτελούν μέρος μίας σημαντικής επένδυσης ύψους 1,19 δισ. λιρών.

Η λογική λέει πως θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF-EV, η οποία έχει εξελιχθεί κυρίως από τους Γάλλους της Renault στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi.

Παρά τα κοινά στοιχεία και το ίδιο DNA, η Nissan θα διασφαλίσει χαρακτηριστικά που θα προσαρμόζονται ξεχωριστά στα μοντέλα Juke, Qashqai και Leaf, εκπληρώνοντας τις διάφορες απαιτήσεις της αγοράς και τις προσδοκίες των πελατών. Και το κυριότερο να διαφοροποιούνται από τα Renault και Mitsubishi.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!