NEAPINED

Σας αρέσει το νέο Renault Captur;

Η γαλλική εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει του χρόνου το ανανεωμένο Captur και οι πρώτες εικόνες μας δείχνουν τι πρέπει να περιμένουμε.

Οι πρώτες εικόνες προέρχονται από τα σχέδια ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Renault, πολύ πριν από το επίσημο ντεμπούτο του το επόμενο έτος.

Όπως μπορούμε να δούμε τα σημεία που έχουν ανανεωθεί αφορούν στην μάσκα, τους προβολείς και τους προφυλακτήρες, στο πρότυπο ενός τυπικού facelift, όπως έγινε με το Clio.

Φήμες υπάρχουν για μία έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο που θα γεφύρωνε το κενό με το Austral. Πάντως, αυτό είναι ανεπιβεβαίωτο και η ανανέωση θα είναι πολύ ήπια, με πολύ πιθανή την προσθήκη μιας πιο σπορτίφ έκδοσης Esprit Alpine.

Οι βελτιώσεις στο εσωτερικό αναμένεται να περιλαμβάνουν μια νέα οθόνη αφής με αναβαθμισμένα γραφικά και την πιο πρόσφατη εκδοχή του συστήματος πολυμέσων OpenR της Renault. Αναβαθμισμένος θα είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ πλουσιότερος αναμένεται ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

Το ανανεωμένο Captur αναμένεται να διατηρήσει τα υπάρχοντα κινητήρια σύνολα του, συμπεριλαμβανομένου του υπερτροφοδοτούμενου τρικύλινδρου κινητήρα 1,0 λίτρων, την έκδοση LPG, καθώς και των αυτοφορτιζόμενων υβριδικών και plug-in υβριδικών E-Tech εκδόσεων.

Η πρεμιέρα του μοντέλου αναμένεται να γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου, στο σαλόνι της Γενεύης. Λογικά το λανσάρισμα του νέου Captur στις αγορές θα ξεκινήσει μέσα στην άνοιξη και στην Ελλάδα το περιμένουμε κάπου μέσα στο καλοκαίρι συνεχίζοντας ως μία από τις καλύτερες και πιο ευρύχωρες επιλογές στα μικρά SUV.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!