NEA

Το Cybertruck δεν μπορεί να τα βάλει με τους νόμους της φυσικής [video]

Το υπέρβαρο Tesla Cybertruck αντιμετώπισε δυσκολίες στο χιόνι και χρειάστηκε τη βοήθεια ενός φορτηγού Ford για να ξεκολλήσει.

Παρά τη φουτουριστική του εικόνα και την διαφήμιση ότι μπορεί να ξεπερνά κάθε εμπόδιο, ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει ένα Cybertruck προπαραγωγής να παλεύει να ανέβει έναν χιονισμένο λόφο.

Εξοπλισμένο με ιμάντα ρυμούλκησης και με τη βοήθεια ενός Ford F-150 Super Duty, το Cybertruck τελικά κατάφερε να ξεκολλήσει από το σημείο που βρισκόταν. Οι συνθήκες φαίνονταν ολισθηρές, αλλά όχι αρκετά ακραίες για ένα τόσο ικανό φορτηγό.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στη σελίδα του Jeep Gladiator’s Only στο Facebook από έναν χρήστη με το όνομα Matt, το Cybertruck αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω του ακατάλληλου τύπου ελαστικών που είχε ως αποτέλεσμα την παρεμπόδιση του «κλειδώματος» των πίσω τροχών.

Κάτι που μπορεί να ισχύει για το συγκεκριμένο Cybertruck που τελικά το έβγαλε από το δύσκολα το Ford με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα σωστά λάστιχα. Τα τελευταία και η επιλογή του σωστού τύπου ανάλογα με το έδαφος, είναι το άλφα και το ωμέγα για όποιον θέλει να κάνει ένα off-road δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!