NEA

Τι βραβείο πήρε η Keraboss Cars Manufacturing; Πόσα χρόνια η ελληνική γραφειοκρατία μπλόκαρε την ελληνική προσπάθεια

Με το «Χρυσό Βραβείο Αξιοποίησης Πόρων», για τη «Κατασκευή του Πρώτου Ελληνικού Πιστοποιημένου Επιβατικού Αυτοκινήτου» τιμήθηκε  η KERABOSS CARS MANUFACTURING στο φετινό φεστιβάλ επιχειρηματικότητας GRBossible. 

Στο Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας GRBossible παρευρέθηκε και ο διεθνούς φήμης Brand Strategist Peter Economides, ο «Έλληνας του Steve Jobs», (όπως τον αποκαλεί συχνά ο τύπος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) και τίμησε τα αυτοκίνητα KERABOSS και τους κατασκευαστές, με αναφορές του κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής ομιλίας του «Create the future».

Η ιστορία του   KERABOSS

Η ιστορία του KERABOSS αποτελεί έμπνευση και έναυσμα για όποιον έχει όραμα και θέλει να δημιουργήσει, αρκεί να πιστεύει βαθιά στο στόχο του και να έχει πάθος για τα όνειρα του, σημείωσε στην παρέμβαση της η Στέλλα Κεραμπός, η οποία μοιράστηκε την ιστορία της ελληνικής εταιρίας. 

«Κατασκευάσαμε το KERABOSS όχι δια να σώσουμε την Ελλάδα αλλά για την κάνουμε υπερήφανη… και όταν λέμε υπερήφανη, εννοούμε ότι δώσαμε επίσης και μια απάντηση στο πολύ φυσικό ερώτημα των ξένων. Στην Ελλάδα τι αυτοκίνητα κατασκευάζεται;… Και ντρεπόμασταν να απαντάμε ΚΑΝΕΝΑ», σημείωσε μεταξύ άλλων.  

15 χρόνια γραφειοκρατίας

Αναφερόμενη στο μέγεθος του επιτεύγματος για την KERABOSS CARS MANUFACTURING, η Στέλλα Κεραμπός σημείωσε ότι η ιστορία της έγκρισης του από την ελληνική νομοθεσία κράτησε 15 χρόνια, λόγω της ελληνικής γραφειοκρατίας, εκ των οποίων τα 8 έτη αφορούσαν το υπουργείο οικονομικών για το τι φόρο έπρεπε να βάλουν στο ελληνικό αυτοκίνητο κλπ.

«Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι δεν έπρεπε να κατασκευάσουμε ένα αυτοκίνητο για να προστεθεί στα υπόλοιπα, ούτε ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να κατασκευάζετε από ένα εργοστάσιο μαζικής παραγωγής και να μπει σε σύγκριση με τα μαζικής παραγωγής αυτοκίνητα», είπε η ίδια.

Τι κρύβεται πίσω από την δημιουργία του  KERABOSS

Εστιάζοντας στην κατασκευή η Στέλλα Κεραμπός επεσήμανε ότι στόχος δεν  ήταν να κατασκευαστεί ένα αυτοκίνητο που θα ήταν σαν να έβγαινε από ένα universal εργοστάσιο, το οποίο θα καταλάβαινες την μάρκα του μόνο εάν έβλεπες το σήμα του η τα γράμματα που γράφουν συνήθως από πίσω. 

«Έπρεπε να είναι εντελώς ιδιαίτερό διαφορετικό, να ξεχωρίζει μέσα σε 1000 αυτοκίνητα, να έχει δικό του χώρο. Με λίγα λόγια, πέρα… από τα συνηθισμένα. Όπως και έγινε. Κάπως έτσι άρχισε το ταξίδι μας αυτό. Με τρέλα, πόση τρέλα, πόση ανυπομονησία, πόση ευτυχία, πόση ενέργεια ατέλειωτη, οι ώρες της ημέρας να είναι λίγες, να δουλεύουμε 24 ώρες, γιατί δουλεύαμε και την ώρα που κοιμόμασταν και ξυπνάγαμε ξαφνικά από μια σκέψη βελτίωσης, εξέλιξης ή και εύρεσης μια λύσης σε ένα πρόβλημα που είχε προκύψει», ανάφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα Κεραμπός.

Ακολουθεί το πολύ ενδιαφέρον βίντεο για την Ιστορία του KERABOSS

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!