NEA

Rhino Racing: Με αγάπη από την Λιθουανία

Περιμένοντας ακόμη το ελληνικό Chaos, ακόμη και μία λιθουανική εταιρία έχει ανακοινώσει μία πολύ ιδιαίτερη επιλογή ενός sportscar, για τους δρόμους ή την πίστα.

Η Rhino Racing από τη Λιθουανία ανακοινώνει το εντυπωσιακό RR01, ένα kit-car που συνδυάζει το κομψό στιλ της Porsche με τον αέρα των Carrera GT και 918 Spyder.

Χαρακτηρίζεται ως ένα ιδιαίτερο supercar, το RR01 σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τόσο τους λάτρεις της οδήγησης στους δρόμους όσο και τους παθιασμένους για την πίστα.

Το αμάξωμα του RR01 διαθέτει μια σταθερή οροφή, χαρακτηριστικές πόρτες gullwing και μια εντυπωσιακή πίσω σταθερή φτερούγα, αποδεικνύοντας την πολυδιάστατη φύση του αυτοκινήτου.

Η βασική έκδοση ξεκινάει από μόλις 25.000 ευρώ, χρησιμοποιώντας ένα μονοκόκ σασί αλουμινίου με roll cage για ενισχυμένη ασφάλεια, ενώ η εκτενής χρήση fiberglass σε διάφορα μέρη ενισχύει την απόδοση και την αισθητική.

Το RR01 διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση διπλών ψαλιδιών, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ τριών σταδίων και ένα σπορ τιμόνι με ενσωματωμένη οθόνη 4,3 ιντσών.

Η πιο ιδιαίτερη έκδοση Option 2, με κόστος 27.500 ευρώ, προσφέρει πολυκαρβονικά παράθυρα, ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά Toyo, και σύστημα φρένων AP Racing με εξαπίστονες δαγκάνες.

Ωστόσο, τα άσχημα νέα είναι πως τα παραπάνω αφορούν μόνο στο «κουφάρι», δηλαδή στο αμάξωμα με άδειο το χώρο κάτω από το καπό. Και αυτό επειδή η επιλογή του κινητήρα μπορεί να γίνει αφότου ο πελάτης παραγγείλει το σασί.

Πάντως, οι Λιθουανοί, με 37.500 ευρώ προτείνουν το πακέτο με έναν ανακατασκευασμένο κινητήρα V10 των 5,2 λίτρων από το Audi R8. Ο οποίος συνδυάζεται με προσαρμοσμένο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, ECU με νέα χαρτογράφηση, και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Με πίσω κίνηση και απόδοση 487 ίππων, οι πρώτοι που έχουν παραγγείλει τα ο RR01 τους, τα περιμένουν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!