NEA

Νέο Ford Explorer: Που μπορείτε να το δείτε από κοντά

Το ολοκαίνουργιο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer αποτελεί το εφαλτήριο για μια νέα σειρά τολμηρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων που αντανακλούν άρρηκτα τις αμερικανικές ρίζες της Ford.

Το Explorer, παρουσιάζεται στο ανανεωμένο stage της Ford στο εμπορικό κέντρο “Golden Hall” στο Μαρούσι μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2024, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες να εξερευνήσουν το νέο μεσαίου μεγέθους crossover της εταιρείας.

Τα σημεία προσοχής του νέου Ford Explorer περιλαμβάνουν:

  • Παραγωγή στη Γερμανία: Το Explorer είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα ευρείας παραγωγής της Ford, κατασκευασμένο στο νέο κέντρο EV της εταιρείας στην Κολωνία της Γερμανίας.
  • Σχεδιασμός που αντικατοπτρίζει το πνεύμα SUV: Η σχεδίαση αποτυπώνει το δυναμικό στυλ του εμβληματικού αμερικανικού SUV της Ford στη νέα ηλεκτρική εποχή.
  • Γρήγορη φόρτιση: Δυνατότητα ταχείας φόρτισης από 10% έως 80% σε μόλις 25 λεπτά.
  • Ευρύχωρο εσωτερικό: Χώροι για μέχρι πέντε επιβάτες σε δύο σειρές καθισμάτων, καθώς και κορυφαίος χώρος αποσκευών με χωρητικότητα 470 λίτρα.
  • Καινοτόμα εξοπλισμός: Κονσόλα με χωρητικότητα 17 λίτρα, κινητή οθόνη αφής 15 ιντσών, και SYNC Move για ασύρματη συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay.
  • Εργονομία: Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, τιμόνι, και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.
  • Κορυφαία τεχνολογία: Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Assisted Lane Change.

Με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Ford να είναι εκεί για να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες και να απαντά σε ερωτήσεις, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να κατανοήσουν τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση, καθώς και τις εντυπωσιακές ικανότητες του νέου Explorer.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!