NEA

Giugiaro: Το Cybertruck είναι ο «Πικάσο των αυτοκινήτων»

Ο διάσημος Ιταλός μετρ του σχεδιασμού Giorgetto Giugiaro απένειμε στο Tesla Cybertruck τον τίτλο του «Πικάσο των αυτοκινήτων», επαινώντας τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla Elon Musk για την αμφισβήτηση των παραδοσιακών προτύπων στο σχεδιασμό των pickup.

Ο Giugiaro παραλληλίζει την προσέγγιση του Musk με την επαναστατική επίδραση του Πικάσο στη ζωγραφική, τονίζοντας το θάρρος να ξεφύγει από τις καθιερωμένες συμβάσεις.

«Ήταν ο καλλιτέχνης της αποσύνθεσης της πραγματικότητας», επισήμανε ο Giugiaro, αναφερόμενος στις καινοτόμες τεχνικές του Πικάσο.

Ο Elon Musk, με παρόμοιο τρόπο, διέλυσε τις προσδοκίες για το πώς πρέπει να μοιάζει ένα pickup, σύμφωνα με τον Giugiaro, όπως εκφράστηκε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα la Repubblica.

Ο ίδιος ο Giugiaro είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το εμβληματικό DeLorean DMC 12 του 1981, το μοναδικό άλλο όχημα παραγωγής από ανοξείδωτο ατσάλι, διάσημο για το ρόλο του στις ταινίες «Back to the Future».

Ο Giugiaro είναι αισιόδοξος για την πιθανή επιτυχία του Cybertruck, αποδίδοντάς την στην επιθυμία των ανθρώπων να ξεχωρίζουν.

«Δεν αντιπροσωπεύει την αναζήτηση της αρμονίας και της τελειότητας, αλλά του συναισθήματος και της στιβαρότητας», σημείωσε.

Ακόμη και ο γιος του Giugiaro, Fabrizio, σχεδιαστής αυτοκινήτων που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, επαίνεσε το Cybertruck.

Ωστόσο, ο έπαινος του επικεντρώθηκε στο θάρρος του Elon Musk και στην κατανόηση της τάσης των ανθρώπων να είναι ξεχωριστοί.

«Δίνω τα εύσημα στον Elon Musk για το θάρρος και την κατανόηση της επιθυμίας των ανθρώπων να ξεχωρίζουν», δήλωσε ο Fabrizio, αναγνωρίζοντας το τολμηρό και αλάνθαστο στυλ του Cybertruck.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!