NEA

H Toyota θα ρίξει στην Ευρώπη ένα «διαστημικό» μοντέλο

Μέσα στο 2025 οι Ιάπωνες θα λανσάρουν στην ευρωπαϊκή αγορά το πιο φουτουριστικό μοντέλο που έχουν κατασκευάσει ποτέ.

Στην προσπάθειά της να παραμείνει πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, η Toyota ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Ευρώπη ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό σπορ crossover.

Το νέο μοντέλο θα είναι εμπνευσμένο από το bZ Sport Crossover που παρουσιάστηκε στη Σαγκάη, ενώ πέρα από την space σχεδίαση θα συνδυάζει επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία.

Με τη μοναδική του φουτουριστική σχεδίαση που χαρακτηρίζεται από μια κουπέ αισθητική, φωτιστικά σώματα αλά Prius και ένα χαρακτηριστικό πίσω μέρος, το σπορ crossover θα ξεχωρίζει για το τολμηρό του ντιζάιν.

Σε συνεργασία με την κινεζική BYD, η Toyota στοχεύει στη δημιουργία ενός ευρύχωρου crossover, με έμφαση σε ένα μεγάλο πορτμπαγκάζ και άφθονο χώρο για τα πόδια στην πίσω σειρά, προσφέροντας έτσι μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης για όλους τους επιβάτες.

Το πρωτότυπο Sport Crossover και το μοντέλο παραγωγής που θα προκύψει, αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Toyota για 6 νέα ευρωπαϊκά ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2026.

Παρά την έλλειψη ακόμη τεχνικών προδιαγραφών, η Toyota έχει ήδη παρουσιάσει το Urban SUV Concept σε πρόσφατη εκδήλωση στο Βέλγιο, ένα ηλεκτρικό κόμπακτ διαστάσεων SUV που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2024.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!