NEA

Μεθαύριο θα κυκλοφορήσει στην Αμερική η ταινία για τη Ferrari

Η Ferrari είναι μια αμερικανική βιογραφική αθλητική δραματική ταινία του 2023 σε σκηνοθεσία Michael Mann και σενάριο Troy Kennedy Martin.

Βασισμένη στη βιογραφία του 1991 Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine του δημοσιογράφου του μηχανοκίνητου αθλητισμού Brock Yates, η ταινία ακολουθεί τους προσωπικούς και επαγγελματικούς αγώνες του Enzo Ferrari, του Ιταλού ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας Ferrari S.p.A., κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. του 1957.

Ο Adam Driver υποδύεται το ομώνυμο θέμα και συμπρωταγωνιστούν οι Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell και Patrick Dempsey.

Η Ferrari επιλέχθηκε για να διαγωνιστεί για τον Χρυσό Λέοντα στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου έκανε πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου 2023. Έ

χει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 25 Δεκεμβρίου 2023, από τη Neon. Έλαβε γενικά θετικές κριτικές από τους κριτικούς και χαρακτηρίστηκε μία από τις 10 κορυφαίες ταινίες του 2023 από το Εθνικό Συμβούλιο Κριτικής.

Η υπόθεση διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1957, όταν ο Enzo Ferrari, απογοητευμένος από τον θάνατο του γιου του Dino, τον επιδεινούμενο γάμο με τη σύζυγό του Laura και την επικείμενη χρεοκοπία της εταιρείας του, μπαίνει στην αγωνιστική του ομάδα στο Mille Miglia του 1957.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!