NEA

Η Honda παρουσιάζει το οικονομικό crossover WR-V

Η Honda ανακοίνωσε νέα μοντέλα για το Tokyo Auto Salon 2024, εστιάζοντας σε εξατομικευμένα οχήματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα μοντέλα που παρουσιάστηκαν, ξεχωρίζει το WR-V Field Explorer Concept, ένα οικονομικό SUV που αποτελεί την ιαπωνική έκδοση του Honda Elevate, γνωστού στην Ινδία.

Το εντυπωσιακό στοιχείο του concept είναι η νέα μάσκα με τα γράμματα της Honda και τα τρία φώτα LED, που ταιριάζουν με τα κίτρινα φώτα ομίχλης.

Το μοντέλο διαθέτει μαύρες πινελιές στα χρωμιωμένα και αλουμινένια διακοσμητικά, με φιμέ φωτιστικά σώματα και αλλαγές που ενισχύουν την εκρηκτική του εμφάνιση.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, το WR-V διαθέτει έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με απόδοση 121 ίππων που συνδυάζεται με κιβώτιο CVT, κινώντας τους εμπρός τροχούς. Το WR-V αναμένεται να καταφθάσει στην Ιαπωνία από την Ινδία τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Εν συνεχεία, το Honda Accord e:HEV Sports Line προσφέρει μια σπορ εκδοχή του σεντάν, χρησιμοποιώντας γνήσια αξεσουάρ της Honda.

Το αμάξωμα περιλαμβάνει σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και αεροδυναμικά εξαρτήματα με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Accord αναμένεται στην Ιαπωνία την άνοιξη του 2024, παρέχοντας αποκλειστικά υβριδική κίνηση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!