NEA

O Ντόναλντ Τράμπ τρολάρει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτίθεται ξανά κατά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, χαρακτηρίζοντάς τα ως φάρσα σε ένα πρόσφατο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο Truth κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο αυτού του μηνύματος, ο Τραμπ επικεντρώθηκε στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον ειδικό σύμβουλο Τζακ Σμιθ, κατηγορώντας την προώθηση της «τρέλας για όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα» ως επιζήμια για τη χώρα.

Ο πρώην πρόεδρος κατηγόρησε τους ηγέτες της χώρας για ζημίες που προκαλούνται από πολιτικές που σχετίζονται με ανοιχτά σύνορα, πληθωρισμό, ενεργειακή εξάρτηση και άλλα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Προηγουμένως, είχε καταδικάσει τα σχέδια του Μπάιντεν για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προειδοποιώντας για δυνητικές απώλειες θέσεων εργασίας λόγω της αύξησης της προτίμησης προς τα ηλεκτρικά οχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!