NEA

Πρώτο τρακάρισμα για το Tesla Cybertruck [video]

Σημειώθηκε το πρώτο δημόσιο οδικό ατύχημα με ένα Tesla Cybertruck, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να έχει γλυτώσει με έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην πολιτειακή οδό 35 κοντά στο Σαν Χοσέ, όταν ένα Toyota Corolla εξετράπη από τον δρόμο, διασχίζοντας τη διπλή κίτρινη γραμμή και συγκρούοντας με το Cybertruck.

Ευτυχώς, όλοι οι επιβάτες από τα δύο οχήματα δεν κινδύνεψαν, βγαίνοντας από το περιστατικό χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Το Cybertruck υπέστη μόνο επιφανειακές γρατσουνιές και ανοίγματα του πλευρικού αερόσακου, ενώ η Corolla έχει σημαντικές ζημιές.

Head on today on CA-17
byu/boddhya incybertruck

Φωτογραφίες από τον τόπο του συμβάντος αποκαλύπτουν την έκταση της σύγκρουσης, αποδεικνύοντας ότι η Corolla παρέσυρε πλαγιομετωπικά το Cybertruck.

Ένα βίντεο από το dashcam ενός φορτηγού που ακολουθούσε παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες, με την Corolla να είναι στραμμένη προς τον δρόμο και το Cybertruck να βρίσκεται στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το πρώτο ατύχημα αναμενόταν με ενδιαφέρον, καθώς είχαν διατυπωθεί αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια του Cybertruck και το πώς απειλεί άλλα οχήματα.

Ο Elon Musk είχε προηγουμένως υποστηρίξει τα πλεονεκτήματα ασφαλείας του Cybertruck λόγω του χαμηλού κέντρου βάρους του, ενώ εκφράστηκαν ανησυχίες για την ασφάλειά του σε μετωπικές συγκρούσεις. Παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχουν διεξαχθεί ανεξάρτητες αξιολογήσεις ασφαλείας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!