NEA

H νέα Porsche Panamera κάνει μέχρι και Xιπ Xοπ [video]

Συνήθως, τέτοια βίντεο τα βλέπουμε από youtubers και λιγότερο από τους ίδιους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Ωστόσο, στην εποχή του TikTok και του Snapchat τα πράγματα έχουν αλλάξει. Έτσι, μέχρι και η Porsche αποφάσισε να μας δείξει τα πλεονεκτήματα της εξελιγμένης ενεργητικής ανάρτησης της νέας Panamera τρίτης γενιάς με ένα εντυπωσιακό χορευτικό βίντεο.

Το βίντεο παρουσιάζει εντυπωσιακές κινήσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Η πνευματική ανάρτηση ελέγχει κάθε τροχό ξεχωριστά, απορροφώντας αποτελεσματικά τις ανωμαλίες των δρόμων και ελαχιστοποιώντας τις μετατοπίσεις του αμαξώματος.

Παρότι δεν είναι βέβαιο αν αυτές οι κινήσεις θα είναι διαθέσιμες στο μοντέλο παραγωγής, η Porsche αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο με την κατάλληλη επιλογή χρέωσης.

Όπως και να έχει, η εκπληκτική επίδειξη χορού της Panamera αποτελεί μια εντυπωσιακή προώθηση των καινοτόμων τεχνολογιών που υιοθετεί η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!