NEA

Η Liberty Walk φουντώνει την Lamborghini Countach

Η ιαπωνική Liberty Walk συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επεμβάσεις της στα αυτοκίνητα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον με το πιο πρόσφατο της πρότζεκτ.

Πριν ένα χρόνο, η Liberty Walk προκάλεσε αντιδράσεις με την επέμβασή της στην Ferrari F40, που υποτίθεται ότι ανάγκασε την Ferrari να διαγράψει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από τα ιστορικά της αρχεία.

Φέτος, η εταιρεία στράφηκε προς την Lamborghini Countach, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό βελτιωτικό κιτ.

Το κιτ περιλαμβάνει ένα ακόμα πιο χαμηλό εμπρός μέρος, φουσκωμένα φτερά, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, φούστες, θηριώδη διαχύτη και μια εντυπωσιακή πίσω φτερούγα.

Όλα αυτά συνδυάζονται με μια ακόμα πιο χαμηλή απόσταση από το έδαφος, που πιθανότατα οφείλεται σε μια αερανάρτηση που αντικαθιστά τη στάνταρ.

Δεν είναι σαφές αν η συγκεκριμένη Countach είναι ιδιοκτησίας της Liberty Walk ή ενός πελάτη που επιθυμούσε μια εντυπωσιακή ανακατασκευή. Όμως, είναι βέβαιο ότι αυτό το αυτοκίνητο θα κλέψει την παράσταση στην επερχόμενη έκθεση του Τόκιο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!