NEA

Αυτή την BMW 850i την οδηγούσε ο Air Jordan

Προς πώληση βρίσκεται η εμβληματική BMW 850i που κάποτε ανήκε στον αξεπέραστο Michael Jordan.

Η εκθαμβωτική E31 850i του 1991, που αποκτήθηκε από τον τωρινό κάτοχό της το 1995, έχει διανύσει μόλις 48.000 χιλιόμετρα, με κάποια από αυτά να έχουν γίνει από τον ίδιο τον Jordan και να πιστοποιούνται με τις αντίστοιχες υπογραφές.

Ο απίστευτος V12 κινητήρας 5,0 λίτρων, σε συνδυασμό με το σπάνιο -για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου- χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, αποδίδει 380 ίππους που μεταφέρονται στους πίσω τροχούς.

Παρά τα ηλεκτρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το μοντέλο 850i, παραμένει ένα ορόσημο στην ιστορία της BMW, επιδεικνύοντας εντυπωσιακή σχεδίαση και τον θρυλικό κινητήρα V12 συνδυασμένο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με εξωτερικό φινίρισμα σε μπλε χρώμα και εσωτερικό σε ανοιχτόχρωμο ύφος, το αυτοκίνητο μπορεί να εντυπωσιάσει με κιτ αμαξώματος και ζάντες της AC Schnitzer.

Παρά τις γνωστές ιδιορρυθμίες, η σπανιότητα του οχήματος, σε συνδυασμό με την άριστη κατάσταση, τις ενδιαφέρουσες προδιαγραφές και τη σύνδεσή του με τον μεγάλο σταρ του μπάσκετ, καθιστούν πιθανή την επίτευξη ενός νέου ρεκόρ δημοπρασίας.

Με μόλις 4 ημέρες απομένουν, η δηβρίσκεται στις 70.000 δολάρια, υποδεικνύοντας ένα πιθανό ιστορικό ρεκόρ στις πωλήσεις της σειράς E31 8 Series.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!