NEA

Δεν παίζεται το αυτόνομο σύστημα παρκαρίσματος της Xiaomi [video]

Η Xiaomi, γνωστή ως ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο, μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρουσιάζοντας το νεότερο μέλος της οικογένειάς της, το Xiaomi SU7.

Αυτό το ηλεκτρικό όχημα όχι μόνο αντιπροσωπεύει την είσοδο της Xiaomi και στον κλάδο της κινητικότητας αλλά και καθορίζει νέα πρότυπα στην αυτόνομη οδήγηση.

Ένα από τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά του Xiaomi SU7 που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η δυνατότητα αυτόνομου παρκαρίσματος. Στο παρακάτω βίντεο, που καταγράφηκε σε ένα πολυώροφο γκαράζ στην Κίνα, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το SU7 να εισέρχεται στον χώρο στάθμευσης και να παρκάρει αυτόνομα, χωρίς την ανάγκη για ανθρώπινη παρέμβαση.

Η επίδειξη τεχνολογίας είναι εντυπωσιακή, καθώς το SU7 αντιμετωπίζει διάφορες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αλληλεπίδρασής του με άλλα οχήματα, όπως ένα Audi A7. Η δυνατότητα του να κινείται ευέλικτα χωρίς την παρέμβαση του οδηγού είναι ενδεικτική της προηγμένης τεχνολογίας που ενσωματώνεται στο όχημα.

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο της επίδειξης είναι η διαχείριση του SU7 σε ένα πολυώροφο γκαράζ, όπου το όχημα αναγνωρίζει ακριβώς κατάλληλους χώρους στάθμευσης και πραγματοποιεί την είσοδό του με εξαιρετική ακρίβεια.

Ερωτηματικά προκύπτουν σχετικά με το εάν το γκαράζ ήταν ειδικά προετοιμασμένο για αυτήν τη δοκιμασία ή αν το SU7 χαρτογράφησε αυτόνομα το περιβάλλον του. Αν ισχύει το δεύτερο, τότε αυτό αναδεικνύει την εξαιρετική τεχνολογία αισθητήρων που ενσωματώνει το SU7, με προηγμένη τεχνολογία lidar, ραντάρ και κάμερες.

Η Xiaomi, δεσμευμένη στην καινοτομία, αναδεικνύει τη θέλησή της να προηγείται στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων, προσφέροντας ένα όχημα που συνδυάζει αποδοτικότητα και προηγμένη τεχνολογία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!