NEA

Μία Mercedes-AMG G63 Cabriolet με ανάποδες πόρτες

Η γερμανική εταιρία μετατροπών Refined Marques ανακοινώνει μια περιορισμένη έκδοση, μία από τις είκοσι Mercedes-AMG G63 Cabriolet.

Αυτή η κατά παραγγελία μετατροπή έχει ως βάση την ήδη ισχυρή G63, διαθέτοντας έναν twin-turbo V8 κινητήρα 585 ίππων και μια σειρά από διακριτικά χαρακτηριστικά, όπως οι εντυπωσιακές πίσω πόρτες που ανοίγουν ανάποδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ahmed Al Bakry αποκαλύπτει ότι η απόφαση για την επιλογή των ανάποδα ανοιγόμενων πορτών πάρθηκε για να διευκολυνθεί η ευκολότερη πρόσβαση για τους επιβάτες, ένα χαρακτηριστικό που εμπνέεται από πρακτικούς λόγους και όχι από απλή αισθητική.

Η γένεση αυτού του αποκλειστικού tuning ανάγεται στον γιο του Al Bakry, ο οποίος πρότεινε την ιδέα κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής στην κίνηση με το G Brabus.

Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε ένα αυτοκίνητο, αλλά καθώς τα νέα διαδόθηκαν μεταξύ των εύπορων φίλων και πελατών του Al Bakry, η ζήτηση εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκύψουν συνολικά είκοσι G63 Cabriolets, το καθένα από τα οποία απαιτούσε 18 μήνες ανάπτυξης για να ανταποκριθεί στα απαιτητικά πρότυπα που έθετε η απαιτητική πελατεία.

Ο Al Bakry αποκαλύπτει ότι ο ιδιοκτήτης του εκπληκτικού China Blue κατέβαλε υπερδιπλάσια της τιμής εκκίνησης, περίπου στα 1,2 εκ. ευρώ! Αν τα έχεις, τι να τα κάνεις τα έρημα (τα εκατομμύρια)…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!