NEA

Στη φάκα ποντικός που ρήμαζε αυτοκίνητα στο Μαρούσι

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 6-1-2024, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής κατ’ εξακολούθηση και κλοπή από αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος κινούμενος πεζός στην περιοχή του Αμαρουσίου, περιεργαζόταν αυτοκίνητα, ενώ διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε φθορές (θραύση υαλοπίνακα) σε -4- σταθμευμένα οχήματα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

Κληθέντες αστυνομικοί κατόπιν στοχευμένων αναζητήσεων και οδηγιών από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν σε κοντινό σημείο λίγο αργότερα τον 44χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των αξιόποινων πράξεων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος αφού περιεργαζόταν σταθμευμένα οχήματα, προέβαινε συνήθως σε θραύση του τζαμιού του οδηγού, με σκοπό την κλοπή. Ορισμένες φορές αφαιρούσε αντικείμενα ευρισκόμενα στο εσωτερικό τους.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου εξιχνιάστηκαν επιπλέον -8- περιπτώσεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!