NEA

Volkswagen: 4ετής εγγύηση για όλα της τα μοντέλα

Η Kosmocar-Volkswagen ότι προσφέρει πλέον 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή έως τα 80.000 χιλιόμετρα, όποτε και αυτό συμβεί νωρίτερα, σε όλα τα επιβατικά μοντέλα της Volkswagen.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, «…η εταιρεία, εμπιστευόμενη την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, αναβαθμίζει την εγγύηση που παρέχει στους πελάτες της, δημιουργώντας έτσι ένα ακόμη πλεονέκτημα για όσους επιλέγουν τη μάρκα Volkswagen.

Η πλήρης γκάμα των μοντέλων προσφέρεται πλέον με 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, αποδεικνύοντας την προσήλωση της εταιρείας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και στην διασφάλιση της ασφάλειας και της ικανοποίησης των πελατών της.

Με την αύξηση της εργοστασιακής εγγύησης σε 4 χρόνια, η Kosmocar-Volkswagen επιδιώκει να ενισχύσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και να θωρακίσει την επένδυσή τους στην επιλογή αυτοκινήτου της μάρκας.

Με αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας όχι μόνο στα προϊόντα της αλλά και στις υπηρεσίες της μέσω του εκτεταμένου Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!