NEAPINED

Τρίβουν τα χέρια τους στην Lamborghini

Όχι από το κρύο που υπάρχει στα βόρεια της Ιταλίας, αλλά από τη συνεχιζόμενη κερδοφορία που έσπασε ξανά τα ταμεία της μάρκας.

Η Lamborghini σημείωσε μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά το 2023, πανηγυρίζοντας την υψηλότερη ετήσια παραγωγή της μέχρι σήμερα, με πάνω από 10.000 παραδόσεις αυτοκινήτων.

Η αύξηση κατά 10% σε σχέση με το προηγούμενο έτος αναδεικνύει τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ αυτό το επίτευγμα αποτελεί ρεκόρ για τρίτη συνεχή χρονιά.

Ο CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το επίτευγμα των 10.000 πωλήσεων και τόνισε τη δέσμευση της εταιρείας να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις το 2024.

Καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του αριθμού διαδραμάτισε το SUV Urus, το οποίο αποτελεί το μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις, αναλογώντας σε σχεδόν 2/3 της συνολικής παραγωγής.

Η Huracan, με κινητήρα V10, ακολούθησε ως δεύτερη σε πωλήσεις, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η στρατηγική επέκταση προς την ηλεκτροκίνηση, με την εταιρεία να προγραμματίζει να εξηλεκτρίσει ολόκληρη την γκάμα της έως το 2024, ξεκινώντας με μια plug-in υβριδική έκδοση της Urus.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι η εμβληματική V12 Aventador αποχαιρέτησε την αγορά με περιορισμένες πωλήσεις, ανοίγοντας τον δρόμο για τον διάδοχό της, την υβριδική Revuelto V12, η Lamborghini συνεχίζει ακάθεκτη.

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική επιβεβαιώνουν τη δημοφιλία της Lamborghini σε αυτές τις περιοχές, ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαίου κατασκευαστή αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης και πολυτελείας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!