NEAPINEDΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγούν το ίδιο αυτοκίνητο

Δύο από τους καλύτερους μπαλαδόρους όλων των εποχών απέκτησαν πρόσθεσαν μία νέα Ferrari στην τεράστια συλλογή τους από αυτοκίνητα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο διάσημος διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου, πρόσφατα πήγε στο Instagram για να μοιραστεί την τελευταία προσθήκη στην ήδη εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του – μια ολοκαίνουργια Ferrari Purosangue.

Με 617 εκατομμύρια ακολούθους, ο Ρονάλντο μοιράστηκε μια γεύση από την πολυτελή αγορά του, συνοδευόμενη από μια λεζάντα που παραδέχτηκε με χιούμορ ότι έχει χάσει το μέτρημα από τα αυτοκίνητα που κατέχει.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ρονάλντο παρουσίαζε την Purosangue σε ένα εντυπωσιακό Blu Scozia, μια σκούρα απόχρωση του μπλε. Η ποδοσφαιρική αίσθηση επέλεξε ζάντες τιτανίου 20 ιντσών με φινίρισμα υγρού ασημί και συμπλήρωσε τη συνολική εμφάνιση με μπλε δαγκάνες φρένων που εναρμονίζονται με τη βαφή του αυτοκινήτου.

Είναι ενδιαφέρον ότι ένας άλλος αστέρας του ποδοσφαίρου, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, εντοπίστηκε πρόσφατα πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari Purosangue. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, γνωστός για την προτίμησή του στα πολυτελή αυτοκίνητα, επέλεξε την Purosangue ως αυτοδώρο για τα 42α γενέθλιά του, συνεχίζοντας την παράδοσή του να προσθέτει Ferrari στη συλλογή του κάθε χρόνο στις 3 Οκτωβρίου.

Πρόσφατα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τη χαρακτηριστική του αυτοπεποίθηση, δεν δίστασε να επιδείξει το εντυπωσιακό του Ferrari Purosangue. Το περιστατικό ανέβηκε στο Instagram, όπου ο Σουηδός ποδοσφαιριστής μοιράστηκε στιγμιότυπα του ολοκαίνουργιου Purosangue.

Ο Ζλάταν αγνόησε εντελώς τις ειδικές θέσεις στάθμευσης μπροστά από το κέντρο μόδας του Μιλάνου. Χωρίς μα ιδρώνει καθόλου, πάρκαρε την Purosangue στο πεζοδρόμιο, δίπλα σε ένα φορτηγό διανομής, αδιαφορώντας για τις πινακίδες που απειλούσαν με ρυμούλκηση λόγω μη εξουσιοδοτημένης στάθμευσης.

Ο Ζλάταν, ωστόσο, είναι ο Ζλάταν, και οι υπάλληλοι του καταστήματος Louis Vuitton δεν δίστασαν να τρέξουν για να εξυπηρετήσουν τον αστέρα του ποδοσφαίρου. Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Έλενα Σέγκερ, βγήκε από το πολυτελές κατάστημα, κρατώντας τα ψώνια του.

Για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο δώρο που ο Ζλάταν θα επιλέξει για τον εαυτό του στα επόμενα γενέθλιά του. Συνεχίζοντας τη συνήθειά του, που περιλαμβάνει κυρίως αυτοκίνητα της Ferrari, όπως δύο περιορισμένες έκδοσης Icona, μία Daytona SP3, μία 812 Competizione A και άλλα.

Αυτή τη στιγμή ο Ρονάλντο παίζει για την Al Nassr και αμείβεται με το εντυπωσιακό ποσό των 213 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, η οικονομική ευμάρεια του Ρονάλντο του επιτρέπει να επιδίδεται σε μια ποικίλη γκάμα οχημάτων υψηλών προδιαγραφών.

Η συλλογή των αυτοκινήτων του περιλαμβάνει επιφανή ονόματα όπως Bugatti Chiron, Centodieci, πολλαπλές Ferrari, Lamborghini, Mercedes-AMGs, Porsche και άλλα. Το κόσμημα της συλλογής του είναι η Centodieci, η οποία αποτιμάται σε 10 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αγοράζει αυτοκίνητα μόνο για τον εαυτό του, αλλά λαμβάνει και πλούσια δώρα από τη φίλη του, Georgina. Στο παρελθόν, τον εξέπληξε με μια κουρδισμένη Mercedes-AMG G 63 και μια λευκή Rolls-Royce Dawn πολυτελές κάμπριο.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!