NEAPINED

Αυτό είναι το Jeep Wagoneer S

Η αναμενόμενη είσοδος της Jeep στα μεγάλα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ειδικότερα στην αμερικανική αγορά έχει προγραμματιστεί να γίνει με το Wagoneer S EV.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των πλάνων της Stellantis για τη μεγάλη πλατφόρμα STLA-Large διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες που μας αποκαλύπτουν το μεγαλύτερο ηλεκτρικό Jeep.

Όπως μπορούμε να δούμε οι διαφορές ανάμεσα στο μοντέλο παραγωγής και στο concept του 2022 είναι μικρές. Ταυτόχρονα, υπάρχουν σχεδιαστικές επιρροές από μοντέλα της Range Rover όπως είναι το Velar.

Στο μπροστινό μέρος διακρίνεται η φωτιζόμενη LED μπάρα πάνω από την εμβληματική γρίλια της μάσκας με τον γενικότερο σχεδιασμό να αποτελεί ένα μείγμα πολυτέλειας και off-road κληρονομιάς της Jeep.

Στις αξιοσημείωτες λεπτομέρειες περιλαμβάνονται οι χωνευτές χειρολαβές των θυρών, τα εμπνευσμένα από τη Lexus πίσω φώτα που αγκαλιάζουν το πίσω μέρος και η περίεργη αεροτομή που μοιάζει με συνέχεια της οροφής.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν εικόνες για το εσωτερικό και κανένα τεχνικό χαρακτηριστικό. Πάντως, αναμένεται να δούμε τετρακίνητες εκδόσεις με δύο ηλεκτρομοτέρ που θα αποδίδουν 600+ άλογα με 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα.

Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα STLA θα προσφέρει πάνω από 600 χιλιόμετρα αυτονομίας (θεωρητικά έως 800) χάρη σε μία τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 118 kWh. Φυσικά, θα υπάρχει και μια μικρότερη έκδοση με χαμηλότερη τιμή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!