NEAPINED

Επίσημες φωτογραφίες για το Jeep Wagoneer S

Το μεγάλο ηλεκτρικό Jeep θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στη χρονιά με το λανσάρισμά του να ξεκινά και στην Ευρώπη από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όσοι ενδιαφέρονται για αυτό θα εκπλαγούν από το πολύ ενδιαφέρον εσωτερικό, θέτοντας τις βάσεις για νέα δεδομένα στην πολυτέλεια των ηλεκτρικών SUV. Ξεφεύγοντας από τα συμβατικά πρότυπα της Jeep, το Wagoneer S είναι το πρώτο αποκλειστικό παγκόσμιο ηλεκτρικό όχημα της Jeep, υποσχόμενο μια ηλεκτρισμένη εμπειρία τόσο σε επιδόσεις όσο και σε σχεδιασμό.

Η καμπίνα του Wagoneer S διαθέτει μια φουτουριστική αισθητική, με μεγάλη έμφαση στα πολυτελή χαρακτηριστικά και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αξιοσημείωτο σημείο αναφοράς είναι η ενσωμάτωση όχι μίας, όχι δύο, όχι τριών, αλλά τεσσάρων οθονών που ενσωματώνονται στο ταμπλό, μια κίνηση που διαφοροποιεί το Wagoneer S από τα αντίστοιχα μοντέλα της οικογένειας Jeep.

Αυτή η τολμηρή σχεδιαστική κατεύθυνση έχει ως συνέπεια την απομάκρυνση από τα παραδοσιακά φυσικά κουμπιά, προσφέροντας ένα κομψό, μοντέρνο και περιβάλλον εργασίας όπου σχεδόν τα πάντα εκτελούνται μέσω της αφής.

Μια φωτεινή λωρίδα κάτω από τις οθόνες προσθέτει μια μοναδική πινελιά, ενισχύοντας τη συνολική ατμόσφαιρα του εσωτερικού. Η κεντρική κονσόλα είναι εντελώς νέα, με τα χειριστήρια κίνησης να βρίσκονται αριστερά από τις ποτηροθήκες.

Στις top εκδόσεις εξοπλισμού θα υπάρχει μία πανοραμική διπλή ηλιοροφή, ενώ για τους μουσικόφιλους διατίθεται η επιλογή εξοπλισμού ενός αποκλειστικού ηχοσυστήματος 19 ηχείων της McIntosh για κορυφαία ποιότητα ήχου.

Πίσω από το αμάξωμα, η ναυαρχίδα Wagoneer S είναι πανίσχυρη, αποδίδοντας έως 608 ίππους και εντυπωσιακό χρόνο επιτάχυνσης για τα 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Αυτό τοποθετεί το ηλεκτρικό SUV σε άμεσο ανταγωνισμό με μάρκες που έχουν ως επίκεντρο την πολυτέλεια, όπως η Range Rover, η BMW και η Mercedes-Benz.

Το Wagoneer S, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αγορές αργότερα αυτό το φθινόπωρο, αντιπροσωπεύει μια κομβική στιγμή για τη Jeep, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα STLA Large της Stellantis που υποστηρίζει και θερμικούς κινητήρες, όπως στην περίπτωση του επερχόμενου Dodge Charger.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!