NEA

Το Jeep Renegade απέκτησε πιο σύγχρονο ταμπλό

Η Jeep παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα αναβάθμιση για το τρέχον Renegade, εστιάζοντας κυρίως στην ανανέωση του κάπως ξεπερασμένου εσωτερικού.

Η σημαντικότερη αναβάθμιση εντοπίζεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και στην ενσωμάτωση ενός σύγχρονου συστήματος infotainment με οθόνη αφής 10,1 ιντσών με απρόσκοπτη ασύρματη συνδεσιμότητα σε Apple CarPlay και Android Auto.

Η νέα οθόνη infotainment δεν είναι μόνο κατά 40% μεγαλύτερη, αλλά διαθέτει και αναβάθμιση υλικού, παρέχοντας πενταπλάσια ταχύτητα επεξεργασίας.

Επιπλέον, το σύστημα είναι πλήρως συνδεδεμένο, εξασφαλίζοντας συνεχή αλληλεπίδραση με τον ψηφιακό κόσμο. Με δυνατότητα 4G, το σύστημα υποστηρίζει ενημερώσεις over-the-air και είναι εξοπλισμένο με θύρες USB-A και USB-C.

Χρησιμοποιώντας τον φωνητικό έλεγχο Alexa της Amazon, οι οδηγοί μπορούν να ρωτούν σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό κατά μήκος της διαδρομής τους ή να εντοπίζουν κοντινές θέσεις στάθμευσης και διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης.

Όταν η εφαρμογή Jeep συγχρονιστεί με το όχημα, ο αυτόματος συγχρονισμός και η επικοινωνία μεταξύ της εφαρμογής και του αυτοκινήτου επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν εξ αποστάσεως λειτουργίες όπως το κλείδωμα ή το ξεκλείδωμα των θυρών και το άναμμα των φώτων.

Στα μηχανικά μέρη, το αναβαθμισμένο Renegade συνεχίζει στην έκδοση 1.5 Turbo e-Hybrid, η οποία αποδίδει 130 ίππους και 240 Nm ροπής σε συνδυασμό με ένα 7-τάχυτο DSG.

Πάνω από αυτήν, υπάρχει η γνωστή plug-in υβριδική έκδοση 4xe με 240 ίππους, με τετρακίνηση και σύστημα Selec-Terrain. Τόσο το e-Hybrid όσο και για το 4xe, σε συνδυασμό με νέα ελαστικά 18 ιντσών κατηγορίας A+, παρουσιάζουν βελτίωση της απόδοσης καυσίμου και μείωση των εκπομπών CO2 έως και 5%.

Η διάθεση των αναβαθμισμένων Jeep Renegade αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες οπότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές πώλησης οι οποίες αναμένονται ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με τις σημερινές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!