NEA

XEV Yoyo: Το αντί-smart πάτησε Ελλάδα – Οι τιμές πώλησης

Ένα ακόμη microcar λανσάρεται για την ελληνική αγορά δίνοντας λύσεις για όποιον επιθυμεί αστική ευελιξία και εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης.

Το Yoyo  είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό όχημα με ιταλικό σχεδιασμό που επινοείται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του. Αυτό το λιλιπούτειο EV έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες της αστικής κινητικότητας, παρέχοντας παράλληλα στους οδηγούς την απόλυτη άνεση και πρακτικότητα.

Το όχημα διαθέτει ήδη από τη βασική έκδοσή του λειτουργίες όπως κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικούς καθρέπτες, καταδεικνύοντας τη δέσμευση της XEV για την προσφορά υψηλής ποιότητας και προχωρημένων χαρακτηριστικών από τις πρώτες κιόλας εκδόσεις.

Η αυτονομία των 150 χιλιομέτρων και η δυνατότητα φόρτισης σε πρίζα αστικού δικτύου σε λιγότερο από 4 ώρες, αποτελούν καθοριστικά πλεονεκτήματα για την καθημερινή χρήση. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν τις μπαταρίες τους σε επιλεγμένα σημεία μέσα σε 5 λεπτά, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν το ταξίδι τους χωρίς καθυστέρηση.

Η ευελιξία του Yoyo στην κυκλοφορία της πόλης είναι εντυπωσιακή, με μήκος 2,5 μέτρα και πλάτος 1,5 μέτρα, ενώ η μικρή ακτίνα στροφής 4,5 μέτρα καθιστά το πάρκαρισμα στενών κεντρικών δρόμων παιχνιδάκι. Ταυτόχρονα, ο χώρος επιβατών προσφέρει άνεση για δύο άτομα και 180 λίτρα αποθηκευτικού χώρου για τις αποσκευές τους.

Ο εξοπλισμός του Yoyo περιλαμβάνει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις όπως οθόνη αφής 10 ιντσών με τεχνολογία Mirroring του κινητού (προαιρετικός εξοπλισμός), Bluetooth, 3 θύρες USB, και είσοδο στο αυτοκίνητο χωρίς κλειδί.

Η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητα, με το αυτοφερόμενο αμάξωμα που διαθέτει μπάρες ασφαλείας για πλευρικές και μετωπικές συγκρούσεις.

Το Yoyo  είναι microcar με πολλές επιλογές, προσφέροντας 9 χρώματα για να καλύψει τις διάφορες προτιμήσεις των οδηγών. Με τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα, το YOYO προσφέρει μια γρήγορη μετακίνηση στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Συνολικά, το XEV YOYO αναδεικνύεται ως η ιδανική λύση για την αστική κινητικότητα, συνδυάζοντας στυλ, άνεση και προορατική τεχνολογία σε ένα συμπαγές πακέτο.

Χάρη στην μπαταρία του, τεχνολογίας LiFePO4 και ενεργειακής χωρητικότητας 10,4 kWh, μπορεί να φορτιστεί πλήρως από το 30% μέσα σε λιγότερες από τέσσερις ώρες.

 Χαρακτηριστικά του XEV YOYO συνοπτικά:

  • Compact διαστάσεις
  • Ελκυστικός σχεδιασμός
  • Α/C
  • Ηλεκτρικά παράθυρα
  • Ηλεκτρικοί καθρέπτες
  • 150 km αυτονομία
  • 80 km/h τελική ταχύτητα
  • Πρόσβαση σε αυτοκινητόδρομους
  • 9 συναρπαστικά χρώματα
  • 10” οθόνη αφής
  • Ζάντες αλουμινίου 15”
  • Εναλλαγή μπαταριών

Ακολουθεί ο πίνακας με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ανά έκδοση:

EntryEasyJoySprint
ΕξοπλισμόςΒασικός εξοπλισμόςEntry + Σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθησηEasy + 10” touch screenJoy + Ζάντες αλουμινίου 15”
Λιανική τιμή με Φ.Π.Α *12.990 €13.300 €13.750 €14.500 €
*Περιλαμβάνεται η κρατική επιδότηση “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” (3.000 €) και η επιδότηση για νέους έως 29 ετών (1.000 €)

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!