NEA

Τα Tesla Cybertruck βγάζουν σκουριά!

Έκπληκτοι έχουν μείνει ιδιοκτήτες των Tesla Cybertruck, οι οποίοι έχουν διαπιστώσει σημάδια σκουριάς στο ανοξείδωτο ατσάλι που έχει το αμάξωμα των αυτοκινήτων τους.

Ενώ το Cybertruck βρίσκεται ακόμη στην αρχική φάση παραγωγής του, εμφανίζονται αναφορές από ιδιοκτήτες που ισχυρίζονται ότι τα διάσημα ηλεκτρικά pickup τους χάνουν τη λάμψη τους λόγω του σχηματισμού μικρών κηλίδων σκουριάς στις επιφάνειες από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση όταν οι χρήστες στο cybertruckownersclub.com μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Ένας χρήστης γνωστός ως Raxar ξεκίνησε τη συζήτηση, αποκαλύπτοντας ότι μετά από μόλις δύο ημέρες βροχής στη Καλιφόρνια, το Cybertruck τους εμφάνισε μικροσκοπικά πορτοκαλί στίγματα και κηλίδες νερού.

Παρά τη σύντομη διάρκεια και την απουσία ενδελεχούς πλυσίματος, τα σημάδια που έμοιαζαν με σκουριά ήταν ολοφάνερα, προκαλώντας ανησυχία σε άλλους ιδιοκτήτες Cybertruck.

Στο φόρουμ δημιουργήθηκαν εικασίες, καθώς ορισμένα μέλη διερωτήθηκαν αν το ζήτημα ήταν πραγματικά σκουριά ή ενδεχομένως γύρη, ρινίσματα σιδηροτροχιών ή ακόμη και υπολείμματα άνθρακα από το εργοστάσιο.

Ωστόσο, πρόσθετες αναφορές από χρήστες όπως ο vertigo3pc, ο οποίος παρέλαβε το Cybertruck του την 1η Φεβρουαρίου, ανέδειξαν παρόμοιες ανησυχίες. Αναζητώντας λύση, ο vertigo3pc επικοινώνησε με την Tesla, ανακαλύπτοντας ότι ενώ η εταιρεία αναγνώρισε το πρόβλημα και είχε εφαρμόσει μια διαδικασία επισκευής, δεν διέθετε τα απαραίτητα εργαλεία και την εμπειρία για την άμεση αντιμετώπισή του.

Το εγχειρίδιο χρήσης του Cybertruck φέρεται να περιλαμβάνει προειδοποιήσεις σχετικά με πιθανή διάβρωση στα πάνελ του αμαξώματος από ανοξείδωτο χάλυβα υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Για να αποφευχθεί μια τέτοια ζημιά, οι ιδιοκτήτες συμβουλεύονται να απομακρύνουν αμέσως ουσίες όπως γράσο, λάδι, περιττώματα πουλιών, ρητίνη δέντρων, νεκρά έντομα, πίσσα, αλάτι δρόμου και άλλα. Το εγχειρίδιο τονίζει ότι δεν πρέπει να περιμένει κανείς μέχρι το Cybertruck να έρθει η ώρα για ένα πλήρες πλύσιμο.

Αυτό το απροσδόκητο δίλημμα σκουριάς εγείρει νέους προβληματιμούς, ιδίως με δεδομένες τις διαβεβαιώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla Elon Musk ότι το εξωτερικό του Cybertruck, που αποτελείται από στιβαρό ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιάστηκε για να αντέχει σε αντίξοες προκλήσεις.

Η ταχεία εμφάνιση της διάβρωσης, ακόμη και στην Καλιφόρνια, όπου το αλάτι στους δρόμους είναι λιγότερο διαδεδομένο, προκαλεί εικασίες σχετικά με την πραγματική ανθεκτικότητα του pickup.

Καθώς το Cybertruck συνεχίζει να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής, η Tesla μπορεί να αντιμετωπίσει αυξημένο έλεγχο και την ανάγκη να αντιμετωπίσει αυτές τις απροσδόκητες ανησυχίες για τη σκουριά. Και να δώσει σε μία ακόμη παιδική αστοχία ποιοότητας…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!