NEA

J.D. Power: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ταλαιπωρούν τα λάστιχα

Σε ό,τι αφορά στα ελαστικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τα πιο προβληματικά από όλα τα υπόλοιπα, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της J.D Power.

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι τα πιο προβληματικά από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, σύμφωνα με τη μελέτη J.D. Power 2024 U.S. Vehicle Dependability, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία (BEV) και plug-in υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων (PHEV) αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα από τους ιδιοκτήτες οχημάτων με αέριο και υβριδικά οχήματα.

Τα BEV είναι πιο ενοχλητικά, ακολουθούμενα από τα PHEV. Τα υβριδικά και τα βενζινοκίνητα οχήματα έχουν σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα, σύμφωνα πάντα με τη μελέτη της J.D. Power.

Στα τρία χρόνια ιδιοκτησίας, τα ελαστικά είναι ένα επώδυνο σημείο για τα BEV, με το 39% των ιδιοκτητών να λέει ότι τα αντικατέστησαν τους τελευταίους 12 μήνες – 19% υψηλότερα από τους ιδιοκτήτες οχημάτων που κινούνται με βενζίνη.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!