NEAPINED

Ζαλίζει με τα άλογα και τα χρώματά της η Urus της Mansory

Αυτή την Urus, ντυμένη στα μοβ και στα κίτρινα, κάλλιστα θα μπορούσε να την οδηγεί κάποιος παίχτης, παράγοντας ή φανατικός οπαδός των Los Angeles Lakers!

Η Mansory έχει ξεπεράσει τα όρια του συνηθισμένου tuning με την δημιουργία της Urus Venatus S, μιας από τις πιο εντυπωσιακές και φαντεζί βελτιώσεις που έχουμε δει μέχρι τώρα από την εξπέρ στο tuning γερμανική εταιρία.

Με μόλις 9 μονάδες που θα κατασκευαστούν, η Urus Venatus S μοιάζει με ένα εξαιρετικό τετράτροχο κομμάτι τέχνης και τεχνολογίας. Κάτω από το καπό, ο V8 των 4,0 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση αποδίδει εκπληκτικά 900 ίππους και 1.100 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας όχι μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά και εκρηκτικές επιδόσεις.

Με έναν συνδυασμό από τον κόσμο του Fast and Furious και του ακραίου tuning, η Venatus S παρουσιάζεται με ένα εντυπωσιακό χρωματικό σχήμα, με το μαύρο και το μωβ να δημιουργούν μια εκθαμβωτική αντίθεση.

Οι προβολείς διαμορφώνονται με έναν τρόπο που θυμίζει τους προβολείς της Lamborghini Revuelto. Στο μεγαλύτερο μέρος του το αμάξωμα αποτελείται από ανθρακονήματα. Ταυτόχρονα, διαθέτει πολλές αεροδυναμικές προσθήκες, όπως ο νέος μπροστινός προφυλακτήρας, μεγάλα μαρσπιέ, μαύρες ζάντες και ρυθμιζόμενη πτέρυγα.

Στο εσωτερικό, το τρελό tuning συνεχίζεται. Τα καθίσματα είναι επενδυμένα με μωβ και κίτρινο δέρμα, με χαρακτηριστικές λωρίδες σε αντίστοιχα χρώματα. Αξιοσημείωτη είναι η εναλλαγή των χρωμάτων τόσο σε κάθε κάθισμα μεμονωμένα, όσο για τους μπροστά και πίσω τυχερούς.

Οι επενδύσεις στο σαλόνι επεκτείνονται σε τιμόνι, πάνελ θυρών, κεντρική κονσόλα και ακόμη και τα πατάκια, ενώ η λογότυπα Mansory και οι ανθρακονηματικές λεπτομέρειες προσθέτουν ακόμα περισσότερο στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Urus Venatus S, με τα ειδικά λογότυπα που την διακρίνουν, αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο αποκλειστικά και επιθυμητά αυτοκίνητα στον κόσμο του tuning. Η τιμή της; Κάτι που καλό είναι να αφήσουμε για όσους μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το εντυπωσιακό έργο τέχνης και απόδοσης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!