NEA

Έχεις λεφτά για ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Στα σκαριά βρίσκεται και πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» όπως δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας σε πρωινή εκπομπή προκειμένου να τονωθεί η αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ελλάδα, όπως είπε.

Εστιάζοντας στα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα,  ο αρμόδιος υπουργός επεσήμανε ότι το επόμενο διάστημα θα πληρωθούν 700 συμπολίτες μας που έχουν κάνει αίτηση στο πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά 2 και ήδη έχουν αγοράσει αυτοκίνητο ηλεκτρικό.

Πράγματι, τα βήματα που έχουν γίνει στο μέτωπο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα είναι μεγάλα και θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με τη δημιουργία νέων σημείων φόρτισης σε όλη την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τώρα το μέτωπο των συγκοινωνιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο κύριος Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι μέχρι το Μάιο  τα 250 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία που αυτές τις μέρες παραλαμβάνουν οι δύο οργανισμοί   θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!