NEAPINED

Η Dacia ετοιμάζει ηλεκτρικό Sandero σε τιμή έκπληξη

Η ρουμανική εταιρία σχεδιάζει να ενισχύσει την παρουσία της στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, ανακοινώνοντας την επικείμενη κυκλοφορία του ηλεκτρικού Dacia Sandero.

Το Sandero κατέκτησε τη δεύτερη θέση σε πωλήσεις το 2023, προσφέροντας πρακτικότητα και οικονομία σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η επόμενη γενιά του Sandero, προγραμματισμένη για το 2027 ή το 2028, θα φέρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Denis Le Vot.

Αν και το τρέχον μοντέλο δεν προσφέρει επιλογές ηλεκτροκίνησης, η επόμενη γενιά θα προσαρμοστεί στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών της ΕΕ προσφέροντας τόσο εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και ηλεκτρικές εκδόσεις.

Ο Le Vot τόνισε τη δέσμευση της Dacia για προσιτή ηλεκτροκίνηση, ενσωματώνοντας το Sandero στη στρατηγική του Ομίλου Renault για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Η εταιρία βασίζεται επίσης στο ανανεωμένο Spring ως προσιτή λύση για την αστική κινητικότητα. Στα πλάνα της εταιρίας περιλαμβάνεται το μεγαλύτερο Bigster, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης, η Dacia ενοποιεί την παραγωγή των Sandero και Jogger στο Μαρόκο, ενώ εστιάζει τις ρουμανικές εγκαταστάσεις στα Duster και Bigster.

Με αυτές τις κινήσεις, η Dacia δείχνει πώς επιδιώκει να προσαρμοστεί στις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενσωματώνοντας την πράσινη τεχνολογία και προσφέροντας προσιτές λύσεις για τους καταναλωτές.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!