NEA

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική πίστα αγώνων στον κόσμο [video]

Το νέο αυτό θαύμα της μηχανικής βρίσκεται στα βουνά έξω από το Τόκιο και ανήκει στον δισεκατομμυριούχο διευθύνοντα σύμβουλο της λέσχης Magarigawa.

Η πίστα, δημιούργημα ενός διάσημου σχεδιαστή πίστας F1, έχει διαμορφωθεί στην πλαγιά του βουνού, προσφέροντας εκπληκτική θέα προς το όρος Fuji και τον κόλπο του Τόκιο.

 Με 22 στροφές και διαδρομές με εναλλασσόμενες κλίσεις, αυτή η μοναδική πίστα δημιουργεί μια συναρπαστική, αλλά και ασφαλή εμπειρία ακόμα και για αρχάριους οδηγούς supercar.

Με μήκος 3,5 χιλιομέτρων, η πίστα ξεκίνησε να λειτουργεί πέρυσι τον Ιούλιο, προσφέροντας την αποκλειστικότητα της χρήσης μόνο στα μέλη της. Με ένα εσωτερικό pit lane, εξοπλισμένο με κλιματισμό και υποστηριζόμενο από έμπειρους μηχανικούς, η πίστα προσφέρει την καλύτερη φροντίδα για τα αγωνιστικά των μελών.

Εκτός από τους αγώνες, το Magarigawa Club προσφέρει ένα πλήθος από ανέσεις για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Από πισίνα υπερχείλισης και γυμναστήριο μέχρι καλό φαγητό και αίθουσες καραόκε, τα μέλη έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές εκτός της πίστας.

Η λέσχη επικεντρώνεται όχι μόνο στην απόλαυση της αυτοκίνησης, αλλά και σε φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες. Βόλτες χαμηλής ταχύτητας στην πίστα, παιδικές χαρές, πάρκα για σκύλους και μονοπάτια στη φύση επεκτείνουν το όραμα του Magarigawa Club πέρα από τους αγώνες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους λάτρεις της αυτοκίνησης στην Ιαπωνία.

Και μετά σου λέει τι να τα κάνεις τα λεφτά…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!