ΑΓΩΝΕΣ

GP Σαουδικής Αραβίας – Κατατακτήριες: Δεύτερη φετινή pole για τον Verstappen!

Ταχύτερος και πάλι ο Verstappen με τον Perez να είναι πιο αργός από τον Leclerc στην πίστα της Τζέντα. Πίσω τους θα ξεκινήσουν ο Alonso και οι McLaren των Piastri και Norris. Παρακάτω η σειρά εκκίνησης για τον αυριανό αγώνα στις 19:00.

O Κινέζος οδηγός Zhou Guanyu αντιμετώπισε μια αναποδιά μετά την πτώση του στο FP3, που τον εμπόδισε να σημειώσει χρόνο γύρου στο Q1.

Αρκετοί άλλοι αξιόλογοι οδηγοί, όπως οι Valtteri Bottas, Esteban Ocon, Pierre Gasly και Jake Sargeant, αντιμετώπισαν προώρους αποκλεισμούς στην έντονη μάχη του Q1.

Ο Nico Hulkenberg αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα με τη Haas του, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί κόκκινη σημαία κατά τη διάρκεια του Q2. Η απροσδόκητη διακοπή της διαδικασίας αύξησε περαιτέρω την ένταση στην πίστα.

Ο αναπληρωματικός οδηγός της Ferrari, Oliver Bearman, που αντικατέστησε τον Carlos Sainz επειδή διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, πήρε μία πικρή γεύση στο Q3 καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση.

Οι Alexander Albon, Kevin Magnussen, Daniel Ricciardo και ο άτυχος Hulkenberg έχασαν επίσης την ευκαιρία να περάσουν στον τελευταίο γύρο των κατατακτήριων δοκιμών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!