NEA

Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας τα μισά Σαββατοκύριακα του χρόνου για τους οδηγούς

Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας τα μισά Σαββατοκύριακα του χρόνου για τους οδηγούς, όπως αυτό καταγράφεται αν υπολογίσει κανείς τις αθλητικές διοργανώσεις, παρελάσεις και τις υπόλοιπες έκτακτες εκδηλώσεις που φυσικά διοργανώνονται πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Η κατάσταση έχει γίνει ιδιαίτερα ενοχλητική, καθώς δεν υπάρχει μια ιεράρχηση στα δρώμενα με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει αθλητική διοργάνωση που δεν λαμβάνει χώρα στο κέντρο.

Ειδικά χθες με τη διοργάνωση του ημιμαραθώνιου δεν υπήρχε δρόμος που δεν ήταν κλειστός στην Αθήνα. Μέχρι και η Πειραιώς ήταν αποκλεισμένη για τους οδηγούς.

Χθες μάλιστα όλη η περιφέρεια της Αττικής είχε προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης, καθώς δεκάδες δήμοι είχαν αποκριάτικα δρώμενα.

Σε κάθε περίπτωση το κυκλοφοριακό στην Αθήνα θα επιβαρυνθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά  στην τουριστική περίοδο και χιλιάδες τουρίστες θα επισκέπτονται την Αθήνα με πούλμαν, ενώ τα κάθε είδους λεωφορεία που προσφέρουν ξεναγήσεις θα πλημμυρίσουν και φέτος το κέντρο.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!