NEA

Νέος κόμβος φόρτισης για την Audi

Η Audi επεκτείνει το δίκτυο των σταθμών φόρτισης της με το άνοιγμα του έκτου κόμβου στη Φρανκφούρτη, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων εύκολη, γρήγορη και απρόσκοπτη πρόσβαση στη φόρτιση.

Στην περιοχή της Orber Straße, οι οδηγοί μπορούν να φορτίσουν τα οχήματά τους με ισχύ έως 320 kW, χρησιμοποιώντας τέσσερις σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος (HPC) για όλες τις μάρκες.

Η Audi επιλέγει το παρακείμενο Klassikstadt Frankfurt ως τον τέλειο χώρο για τον νέο της κόμβο, συνεργαζόμενη με μια επιχείρηση που στεγάζεται σε ένα διατηρητέο ιστορικό πρώην εργοστάσιο. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία της φόρτισης, επιλέγοντας από μια ποικιλία σνακ, ποτών και ζεστών γευμάτων σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των κόμβων φόρτισης της Audi είναι η αφαίρεση εμποδίων. Ο περιστρεφόμενος βραχίονας, προστατευμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μειώνει το βάρος του καλωδίου κατά 60%, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων να χρησιμοποιούν το ένα τους χέρι για τη σύνδεση ενώ κινούν το αμαξίδιο με το άλλο.

Οι περιστρεφόμενες οθόνες ρυθμιζόμενου ύψους και ο ευρύς χώρος για ελιγμούς διευκολύνουν τη φόρτιση για όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η Audi εκμεταλλεύεται μπαταρίες δεύτερης χρήσης για τη φόρτιση, εξασφαλίζοντας περίπου 1,05 MWh ενέργειας για τέσσερα σημεία φόρτισης. Ο κόμβος προσφέρει περίπου 70% ποσοστό επιστροφής στη Νυρεμβέργη, με τη δυνατότητα κράτησης θέσης φόρτισης μέσω της εφαρμογής myAudi για τους πελάτες της εταιρείας.

Οι κόμβοι φόρτισης της Audi προσφέρουν επιπλέον ευκολία με τη χρήση του περιστρεφόμενου βραχίονα, προσαρμοσμένου στις ανάγκες των χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων, προσφέροντας τους μια απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!