NEA

Hyundai iF Design Awards: Νέα διάκριση για 10 συνεχή χρόνια

Η Hyundai Motor Company συνεχίζει να κατακτά τις κορυφαίες θέσεις στον κόσμο του σχεδιασμού και της καινοτομίας, αφού για δέκα συναπτά έτη βραβεύεται στα iF Design Awards.

Φέτος, το IONIQ 5 N και το εντυπωσιακό νέο SANTA FE ξεχώρισαν στην κατηγορία “Product”, ενώ το πρωτότυπο όχημα SANTA FE XRT αναδείχθηκε στην κατηγορία “Professional Concepts”. Αυτή η αναγνώριση διακρίνει την αφοσίωση και την υψηλή ποιότητα του σχεδιασμού που χαρακτηρίζει την Hyundai.

Το IONIQ 5 N αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στα ηλεκτρικά οχήματα υψηλών επιδόσεων, συνδυάζοντας την τεχνολογία EV με τις επιδόσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού της μάρκας N. Εντυπωσιάζει ως “πρωτοποριακό”, “game-changer” και “σημείο αναφοράς”, ενώ κέρδισε επίσης το βραβείο “Car of the Year” από το Top Gear για το 2024.

Το νέο SANTA FE, από την πλευρά του, προσφέρει εξαιρετικό χώρο διαβίωσης και βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης, κατακτώντας τις καρδιές εκατομμυρίων πελατών παγκοσμίως εδώ και δύο δεκαετίες.

Πέρα από αυτά, το SANTA FE XRT Concept παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, εστιάζοντας στην ευελιξία και την προσαρμοστικότητα σε διάφορες συνθήκες οδήγησης και στυλ ζωής. Τα βραβεία αυτά αναδεικνύουν τη συνεχή προσπάθεια και δέσμευση της Hyundai για την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων που προσφέρουν ασυναγώνιστη εμπειρία στους πελάτες της.

Επιπλέον, η Hyundai αναδεικνύεται στην κορυφή και σε άλλες κατηγορίες, όπως το N Mode: Infotainment System για High-Performance οχήματα και το HMGICS Safety Management Robot στην κατηγορία “Professional Concept”.

Με τις διακρίσεις αυτές, η Hyundai επιβεβαιώνει τη θέση της ως ηγέτης στον κόσμο του σχεδιασμού και της καινοτομίας, δείχνοντας την ανταγωνιστικότητα και την αφοσίωσή της προς την παροχή υψηλής ποιότητας οχημάτων και υπηρεσιών στους πελάτες της.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!