NEA

Η Google δίνει τη λύση στο κυκλοφοριακό στους δρόμους

Η εφαρμογή Google Maps θα προτείνουν την ιδανική ταχύτητα οδήγησης για να αποτρέπονται τα ανούσια μποτιλιαρίσματα.

Η Google Maps προτείνει μια προχωρημένη λύση για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών συμφορήσεων που προκαλούνται από τα λεγόμενα «μποτιλιαρίσματα-φαντάσματα», παρέχοντας συστάσεις ταχύτητας στους οδηγούς με στόχο τη διατήρηση μιας ομαλής ροής κυκλοφορίας και τη μείωση της πιθανότητας συμφορήσεων.

Το σύστημα βασίζεται σε δεδομένα από οχήματα και συσκευές με λειτουργικό Android, τα οποία εντοπίζουν τις καταστάσεις μποτιλιαρίσματος και προτείνουν ιδανικές ταχύτητες οδήγησης για την αποφυγή τους.

Αυτή η δυνατότητα θα συμβάλλει στη διατήρηση ασφαλών αποστάσεων μεταξύ των οχημάτων και στην πρόληψη των απότομων επιβραδύνσεων που οδηγούν σε συμφορήσεις.

Η τεχνολογία αυτή έχει σημαντική σημασία για την προώθηση της ομαλής ροής της κυκλοφορίας και την ασφάλεια των οδηγών, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει τα μποτιλιαρίσματα-φαντάσματα που προκαλούν ανεξήγητες καθυστερήσεις στην κίνηση.

Επιπλέον, αυτή η τεχνολογία αποτελεί ένα βήμα προς τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων με αυτόνομη οδήγηση, ενισχύοντας την ολοκληρωμένη διαχείριση της κυκλοφορίας και προάγοντας έτσι την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του οδικού δικτύου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!