NEAPINED

Σπάει τα ταμεία η Lamborghini με ρεκόρ πωλήσεων

Η Lamborghini έφτασε σε αξιοσημείωτα ορόσημα το 2023, καθώς παρουσίασε την καλύτερη χρονιά σε πωλήσεις, έσοδα και κέρδη, στην ιστορία της.

Για πρώτη φορά, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία ξεπέρασε τις 10.000 πωλήσεις αυτοκινήτων, με τα έσοδα να φθάνουν τα 2,66 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση κέρδους 12,1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, με την Lamborghini να καταγράφει λειτουργικό περιθώριο κέρδους 27,3%.

Τα κέρδη της εταιρείας έφτασαν τα 723 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Το μέλλον φαίνεται εξίσου ευοίωνο, με την Lamborghini να έχει γεμάτα βιβλία παραγγελιών για τα επόμενα δύο χρόνια παραγωγής.

Για το 2024, η εταιρεία έχει φιλόδοξα σχέδια, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίασης της plug-in υβριδικής έκδοσης της Urus και του νέου διαδόχου της Huracan.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!