NEA

20.265 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στο τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Χιλιάδες είναι οι παραβάσεις το ΚΟΚ στην Ελλάδα σε καθημερινή βάση, με το τριήμερο της 25ης Μαρτίου να το αποδεικνύει. Συγκεκριμένα, το εν λόγω τριήμερο βεβαιώθηκαν 20.265 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 96.590 άτομα και 85.024 οχήματα, ενώ ακινητοποιήθηκαν 504 οχήματα, ενώ κατασχέθηκαν 5. Ενδεικτικά, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν:

  • στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπου διενεργήθηκαν 6.197 έλεγχοι ατόμων, συνελήφθησαν 28 άτομα και βεβαιώθηκαν 1.218 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
  • στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου διενεργήθηκαν 233 έλεγχοι ατόμων, 37 έλεγχοι οχημάτων, προσήχθησαν 13 άτομα, συνελήφθησαν 3 άτομα και βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις για Κ.Ο.Κ.

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!