NEA

Radar RD6 Horizon: Ένα αγροτικό που… τρελαίνει τα ραντάρ!

Η Geely, μια από τις πρωτοπόρες κινεζικές εταιρίες, μπαίνει πιο δυνατά στα ηλεκτρικά pickup με το Radar RD6 Horizon των 428 ίππων!

Η Κίνα φημίζεται για τις πολλές εταιρίες της. Μία από αυτές είναι η Radar που το 2022 λάνσαρε το ένα της και μοναδικό μοντέλο. Το RD6 στην πισωκίνητη έκδοση με 272 ίππους και 384 Nm. Και τώρα ετοιμάζει για την έκθεση του Πεκίνου την τετρακίνητη έκδοση.

Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ που αποδίδουν συνολική ισχύ 428 ίππων και ροπή 594 Nm, το RD6 Horizon προσφέρει επιταχύνσεις που μέχρι πρότινος θεωρούνταν αδιανόητες για ένα αγροτικό όχημα. Έτσι, με τη δυνατότητα να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα και με μέγιστη ταχύτητα 190 χλμ./ώρα, το RD6 Horizon θα ανταγωνίζεται ακόμη και τα πιο γρήγορα σπορ κουπέ.

Ως ένα pickup με σχετικά διακριτική εμφάνιση (όσο μπορεί να έχει όταν το μήκος του φτάνει τα 5,26 μέτρα), το τετρακίνητο Radar RD6 Horizon έχει μια κλειστή μάσκα με την ονομασία του με κεφαλαία τονίζοντας την εκκεντρικότητα και τη δύναμή του.

Με διαστάσεις που το καθιστούν ευέλικτο σε κάθε είδους τερέν, το RD6 Horizon προσφέρει επίσης μεγάλο χώρο φόρτωσης και μπορεί να αντέξει φορτία έως και 1.907 κιλά.

Οι προδιαγραφές του Radar RD6 Horizon το τοποθετούν απέναντι σε άλλα ηλεκτρικά pickup, όπως το Ford F-150 Lightning, το Tesla Cybertruck, το GMC Hummer EV και το Rivian R1T.

Παρά την προοπτική του να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, φαίνεται ότι το μοντέλο θα παραμείνει κυρίως στην κινεζική αγορά. Τουλάχιστον για την ώρα…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!