NEAPINED

Ινκόγκνιτο ανανέωση για το Suzuki Vitara

Το δημοφιλές Suzuki Vitara περνά από το δεύτερό του facelift, διατηρώντας το ίδιο στιλ και εναρμονίζοντας το αυτό του S-Cross.

Παρά τη γενικότερη στροφή προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η Suzuki έχει επιλέξει να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μοντέλων εσωτερικής καύσης, όπως συμβαίνει και με το Vitara.

Το οποίο περνά από το δεύτερο facelift του μέσα σε εννέα χρόνια και παραμένει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του ως μία από τις λίγες επιλογές που προσφέρουν και τετρακίνηση.

Το ανανεωμένο Vitara διαθέτει διακριτικές αλλά ουσιαστικές σχεδιαστικές αλλαγές.

Ένας νέος μπροστινός προφυλακτήρας του προσδίδει μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση, με μια γυαλιστερή μαύρη μάσκα για πιο σπορ εμφάνιση.

Έχουν επίσης υιοθετηθεί νέες επιλογές ζαντών αλουμινίου και χρωμάτων αμαξώματος, όπως το κομψό Titan Grey και το εντυπωσιακό Sphere Blue.

Όσον αφορά την τεχνολογία, το «νέο» Vitara είναι εξοπλισμένο με το σύστημα πολυμέσων «Suzuki Connect», το οποίο περιλαμβάνει οθόνη αφής 9 ιντσών με συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Διαθέτει επίσης βελτιωμένα συστήματα υποβοήθησης μια ασφαλέστερη και πιο άνετη οδηγική εμπειρία.

Όσον αφορά τα συστήματα πρόωσης, το Vitara θα είναι διαθέσιμο με δύο υβριδικές επιλογές, ίσως και με έναν νέο 1,2 λίτρων, λεπτομέρειες του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Πάντως, οι εκδόσεις των κινητήρων είναι αυτές που γνωρίζουμε, η πλήρως υβριδική έκδοση του 1,5 λίτρου με 116 ίππους και η 1.4 BoosterJet με τους 129  ίππους και 48βολτη υβριδική τεχνολογία.

Με κίνηση 2WD στους εμπρός τροχούς ή με τετρακίνηση «ALLGRIP SELECT 4WD», το Vitara θα συνεχίσει να αποτελεί Vitara μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές της αγοράς.

Το λανσάρισμά του θα ξεκινήσει από το ερχόμενο καλοκαίρι με τιμές που αναμένονται ελαφρώς αυξημένες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!