NEAΑΓΩΝΕΣ

H Liberty Media εξαγόρασε και το MotoGP

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, δημιουργώντας έτσι μια νέα εποχή για το MotoGP υπό την καθοδήγηση της Liberty Media.

Η εξαγορά του MotoGP από την Liberty Media έναντι περίπου 3,8 εκατομμυρίων δολαρίων αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Με αυτήν την εξαγορά, η Liberty Media αναδεικνύεται ως κυρίαρχη δύναμη σε αγώνες τόσο με δύο όσο και με τέσσερις τροχούς, ενισχύοντας τη θέση της στον αθλητισμό.

Το MotoGP, που ονομάζεται συχνά η «Formula 1 των αγώνων μοτοσικλέτας», προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία για την Liberty Media να επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Liberty Media εκφράζει ενθουσιασμό για την εξαγορά, αναγνωρίζοντας την παγκόσμια απήχηση και τις οικονομικές δυνατότητες του MotoGP.

Αν και οι λεπτομέρειες των σχεδίων για το μέλλον παραμένουν αδιευκρίνιστες, αναμένεται να δούμε μια πιθανή αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας και διεξαγωγής του MotoGP με στόχο την αύξηση του τηλεοπτικού θεάματος.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!